Clothing Accessories

10 slimme trucs om jurken te stylen voor dikke benen

dikke benen komen als een belemmering als het gaat om het dragen van korte en sexy jurken. Je voelt je niet alleen onaantrekkelijk, maar ook je zelfvertrouwen steelt en dus je wens om korte jurken te sport. Bovendien, als je korte dikke benen hebt, is er niet veel dat je kunt doen of proberen, om ze dun te maken. Dit betekent echter niet dat een korte jurk voor dikke vrouwen een mythe is. Er zijn een aantal slimme manieren waarop je een korte jurk kunt dragen met je benen die je niet teleurstellen.
Laat ons je laten zien wat we moeten SL Benfica Thuisshirt dragen als je korte vetbenen hebt
Elk individu is uniek met haar lichaamstype. Hoewel veel van je dressing afhangt van wat bij je lichaamsbouw past, kun je uiteindelijk nog steeds kleding aantrekken waarin je je comfortabel voelt en graag draagt. Als u zelfverzekerd bent, kunt u elke kleding met elk lichaamstype uitvoeren.

Dus hier zijn enkele eigenzinnige tips over het aankleden van dikke benen
Opzoeken
Dit betekent dat probeert de aandacht van je benen weg te nemen door je in donkere kleuren op het bovenste deel van je lichaam te verkleden. U kunt grote afdrukken of gewaagde kleuren of zelfs een stukje sieradenstuk dragen, zodat uw benen volledig uit de aandacht komen
Bron: pinterest.com [Lees ook: hoe je een korte jurk draagt ​​en je zelfverzekerd voelt]

Knip uw top
Gewassen Tops kunnen uw beste vrienden zijn als u ze correct draagt. Als je een goed getineerd bovenlichaam hebt, probeer dan een gewone crop-top op een rok met hoge taille te dragen. Hierdoor zal je benen er niet alleen langer uitzien, maar er ook dunner uitziet. Het is een gemakkelijke manier om je zelfverzekerd te voelen.
Bron: pinterest.comno tot flats
De grootste fout die je kunt doen, is het dragen van platte sandalen op korte jurken. Het is een complete nee-nee. Hierdoor ziet je er korter en je dikke benen lelijk uit. Dus een hoge hiel is precies de juiste voor jou. Bied Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt adieu aan enkelbandjes, platte sandalen en gesloten teenschoenen.

Bron: pinterest.com heel het goed
Nogmaals, je moet voorzichtig zijn met het selecteren van je hielen. Het oppakken van een schoen met een hakken is niet klaar. Je moet hakken selecteren die breed zijn, zoals platforms, wiggen, enzovoort. Dit gaat goed met je brede en dikke benen. Integendeel, als u potloodhiel stiletto’s selecteert, zal dit een onbalans creëren en uw kalveren en dijen dikker laten lijken.
[Lees ook: modetips voor dikke vrouwen]

Bron: pinterest.com [Ook lees: hoe u zich kunt kleden voor uw lichaamstype]
Kies dun
Het is belangrijk als u aandacht besteedt aan de stof die u draagt. Het idee is om je silhouet te versterken en dunner te worden. Dus kies die stoffen die dun zijdeachtige en meer delicaat uitzien. Het dragen van een dik kledingstuk zal de glamour zeker wegnemen.

Bron: pinterest.com
Als we het hebben over hoe we dikke benen kunnen aankleden, is het noodzakelijk om te onthouden om het dikste deel van je benen te bedekken. Dus als je dikke dijen of bolvormige knieën hebt, is het beter om zo’n jurk te dragen die deze volledig bedekt.
Bron: pinterest.com [Lees ook: hoe je je als een prinses kunt kleden]
Vermijd enkelbanden
Wanneer je een korte jurk draagt, is het een goed idee om te voorkomen dat je een beenaccessoire draagt. Dus als je die dikke enkelbanden draagt, houd ze dan een tijdje opzij. Het dragen van beenaccessoires snijdt de lengte van je benen af ​​en laten ze korter zien; Dat is het laatste wat je zou willen.
Ga op de naakt manier
Ten slotte komen naaktpompen om te redden als Servisch Voetbalelftal Thuisshirt je zware kalveren, dingen of enkels hebt. Het gaat samen met je huid en geeft een afbeelding van langwerpige benen. Probeer de naakte sandalen, schoenen of iets dat niet te veel aandacht trekt voor je benen.
Bron: vulcan100.com We hopen dat deze trucs wonderen voor u doen en u kunt met vertrouwen en charme korte jurken dragen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *