Uncategorized

Creatieve T-shirtontwerpen van Kaft

KAFT Creative T-shirt ontwerpen
Kaft is in augustus 2010 ontstaan. Anders dan de gemeenschappelijke ontwerpen die je elders ziet, Kaft’s ontwerpen, waarbij de ziel van zijn publiek elke maand wordt bijgewerkt met nieuwe en originele ontwerpen, gaat verder dan het gebruik van Creative Lookbook -werk.
Ze makers van het merk zijn mensen die extatisch worden om een ​​ontwerp van hoge kwaliteit te zien. Ze willen een aanwijzingen en enig verschil zien in elk ontwerp, dat is ook hoe ze denken over de manier waarop ze kleding maken. Men zou producten van hoge kwaliteit kunnen vinden, maar normaal gesproken met dezelfde afbeeldingen. Zonder weinig moeite vonden ze bepaalde ontwerpen die zich van anderen kunnen onderscheiden.
Kortom, Kaft ontstond vanuit een idealistisch oogpunt. Elk ontwerp wordt voorbereid en gevormd in overeenstemming met drie criteria: creatief, origineel en zinvol.
Het duurde niet te lang voordat het publiek de verschillen observeerde, dus het merk en de ontwerpen begonnen typisch veel meer te worden gedeeld op sociale media, waardoor zowel binnenlands als internationaal succes in meer dan 41 landen werd bereikt.
Het lookbook is geweldig, zoals je kunt zien in de onderstaande afbeeldingen. Maar je moet ze allemaal gaan bekijken. Er zijn drie collecitonen: Kaft Original, Kaft Minimal en Kaft -typefout. Ik hou van ze allemaal!

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *