Clothing Accessories

Creative Market’s Graphics Collection van december voor $ 39

december $ 39 grafische collectie van Innovative Market
Over bundels gesproken, hier is het meest recente juweeltje van de innovatieve markt, volgens gebruikelijke, geprijsd op $ 39. Een dag geleden geïntroduceerd, deze grafische collectie wordt slechts 8 dagen aangeboden, met de mogelijkheid om drie andere bronnen toe te voegen zonder enige vorm van extra kosten. U hoeft alleen de bundelpagina op Pinterest, Facebook of Twitter te delen. Raak daarna revitaliseren op uw pagina en krijg onmiddellijk toegang tot het downloaden. Dit zijn een patroonset, een Instagram -pakket en een flyer, zoals je hieronder kunt zien. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de producten.

Terugkomend op het primaire verhaal, bevat de enorme bundel 81 basisvergunningproducten, met een vermindering van 97%. Deze afzonderlijk kopen zou $ 1.399 opleveren. Maar niet bij deze gelegenheid!
Dus, webontwikkelaars, grafisch ontwerpers, printwinkels – jullie zijn allemaal in voor nog een uitstekende rit, vol handgemaakte lettertypen, WordPress -thema’s, achtergronden, illustraties, sjablonen en meer. Hopelijk heb je voldoende geluk dat dit zo veel nuttige producten voor je banen omvat. Omdat de maandelijkse aanbiedingen op zijn minst prijs zijn, zijn de maandelijkse aanbiedingen een kans dat je niet vaak ontdekt!

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *