Clothing Accessories

Hardcore Herringbone

Jurk: Ann Taylor C/O | Jacket: Ann Taylor C/O | Ketting: Ann Taylor C/O | Belt: Ann Taylor C/O | Schoenen: Ralph Lauren | Pools: Essie (voor de twill ervan)

Vandaag ben ik heel blij om meer van de herfstcollectie van Ann Taylor te bevatten, inclusief deze opmerkelijke visgraatjack en schede -jurk. Als je Ann Taylor de laatste tijd niet hebt uitgecheckt, moet je dat echt doen. Er zijn weinig plaatsen die betere stijl, betere kwaliteit of meer economische werkklare stukken produceren dan mijn meisje Ann. Expositie A: Deze herslagband ontmoet een motorjas waarmee je je innerlijke motorrijder kunt naar voren brengen terwijl je er nog steeds geschikt uitziet op kantoor. Tentoonstelling B: Deze gestileerde schede jurk wiens naden een gebeeldhouwd, vrouwelijk silhouet creëren waarmee het naadloos van kantoor naar avond overstap.

Ondanks beschuldigingen van verschillende van mijn vrienden, zou ik graag duidelijk willen zijn dat mijn samenwerking met Ann Taylor niets te maken heeft met het feit dat Kate Hudson, een van mijn grootste meisjescrushes, het huidige gezicht van het merk is. OK, dus misschien kan ik citeren hoe ik een man kan verliezen in 10 dagen van tevoren. En misschien ben ik vocaal geweest over mijn levenslange verlangen om een ​​liefdesvaren te hebben en een kleine ratachtige hond genaamd Krull de Warrior King die alleen in Burberry is gekleed. En misschien heb ik geprobeerd om nietsvermoedende mannen te misleiden om Celine Dion -concerten bij te wonen. WAT DAN OOK. Ann Taylor is nog steeds baas.

Foto’s door Jeff Thibodeau

Bekijk nog meer van de stijlvolle kast op …

Bloglovin+Instagram+Facebook

Twitter+Pinterest

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *