Uncategorized

APHTE – Een geweldige vertegenwoordiger van de stedelijke cultuur!

Als Franse kunstenaar staat Aphte al een tijdje op de T-shirtontwerpmarkt. Zijn stijl blies echt onze geest, omdat hij een speciale manier heeft om Franse kunst te combineren met de stedelijke grafische cultuur. Je kunt de Franse stijl ruiken en voelen. Het loopt bijna door je aderen, als je blijft en erover nadenkt.
Drug T-shirt ontwerp door afteto wees absoluut oprecht, zijn tekeningen deden ons denken aan de Franse geanimeerde film Les Triplettes de Belleville, maar dit is gewoon een persoonlijke tegenstander.
Labirint T-shirtontwerp door afthetetekeningen is een speciale combinatie tussen stedelijke en kindtekeningen en geloven dat het het beste is voor T-shirts. In feite zijn de grafische vectoren afgedrukt op werkelijke T-shirts, en we denken dat dit gewoon geweldig is!
Chromatisch T-shirtontwerp door afontwerpen van aphtet-shirt zijn veel meer en veel meer gebruikt als refferals deze dagen, en APHTE weet dat heel goed.
Overtuin T-shirtontwerp van APHTEWE ​​vond een verslag van zijn op internet en we houden gewoon van wat zijn eigen beschrijving: ik ben over het algemeen geïnteresseerd in gratis maaltijden en poneywedstrijd. En ik geef echt om de dolfijnen en iedereen moet erom geven, omdat ze gewoon slecht zijn! Nu begrijpen we waarom zijn tekeningen zo grappig zijn!
Wizard Cox door aflagen zou je graag enkele echte t-shirts willen zien met echt ontwerp door APHTE erop? Nou, kijk maar eens eens!
T-shirtmodel na ontwerp van APHTEif Je wilt veel meer van de ontwerpen van Aphte zien, wees onze gast om te bekijken dat hij de site is!
T-shirtmodel door APHTE
0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *