Clothing Accessories

Indrukwekkende boekomslagstijlen

Het wordt algemeen begrepen dat u een boek niet op zijn omslag moet beoordelen. Ik ben het er meestal mee eens dat ik die verklaring zou behouden, maar vandaag zou ik smeken om te verschillen. Je zult begrijpen waarom nadat je deze diep innovatieve boekomslagstijlen van bekende romans hebt gezien die omgaan om het uithoudingsvermogen te vangen en de essentie van de inhoud van de romans. Als een kwestie van waarheid is onze kortlopende oppervlakkigheid uiteindelijk voor de boeken.
Sommigen van hen zijn zo minimalistisch en toch overweldigend tegelijkertijd – wanneer u omgaat om deze twee kenmerken aan elkaar te laten houden, impliceert het dat u iets unieks hebt geproduceerd. Het is algemeen begrepen dat het een uitdaging is om uitstekende boekomslagontwerpen te produceren, omdat het moet omvatten waar het boek over gaat in een vrij klein gebied zonder de lezer te verstikken of te verwarren. Naar mijn mening zijn logo’s de veel meer uitdagende dingen om te stylen in vergelijking met covers (voor boeken, muziekalbums of iets anders waar je aan kunt geloven). Sprekend als een gepassioneerde boeklezer, zou ik gewoon al deze boeken in mijn bibliotheek willen hebben, net sinds de cover -illustratoren – is dat niet een paradox?
De illustratoren die het naleven van stijlen produceerden, zijn ervaren en uiteraard extreem kennis met de thema’s van het boek, het effect dat ze in de loop van de tijd hadden, evenals het algemene begrip van het publiek daarvan.
Virginia Woolfthe Old Guy evenals The Sea – E. Hemingwayjane Eyre – Charlotte Bronte1984Utopiabrave Nieuwe Worldkurt Vonnegutthe Homecominglolitato Kill A Mockingbirdthe MetamorphoseperFumee.A.Poepoelord of the Flieskurt Vonnegut

0/5 (0 beoordelingen)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *