Clothing Accessories

Wat zijn de must-have fietskleding die u nodig hebt om zo snel mogelijk in te investeren?

Wat zijn de must-have fietskleding die u nodig hebt om zo snel mogelijk in te investeren?
30/10/2020, gepubliceerd door Alanic Global
De persoon die het rijdt, is net zo cruciaal als de reis zelf. EN WELKE SMARTER METHODE OM TE VERWIJDEREN, DE EDICTEERDE RIDER, dan te dromen over uw fietsoutfit?

De waarheid is-de fietskleding groothandel ontwikkeld voor fietsers is niet alleen een verkoopgimmick. Hoewel niet noodzakelijk, maken passende rijkleding en schoenen de cyclus veiliger en veel aangenamer. Het zal ook uw effectiviteit vergroten door ervoor te zorgen dat u uw middelen niet verkwist tijdens het rijden.

Dus om van uw fietsreizen een plezier te maken en u te helpen de lengte te reizen die u nog nooit eerder hebt bedacht, hebben we een lijst samengesteld.
Fietskleding
1. Fietstrui
Waarom kan een fundamentele katoenen T -shirts die truc niet doen, vraagt ​​u zich misschien af? Evenals je gaat druipen met zweet en het duurt eeuwen om weer op te drogen.

Een fietstrui daarentegen lijkt echter veel op een T -shirt is gemaakt van hydraterend technisch katoen (of een combinatie van merinowol) met materialen die zijn ontworpen om natheid uit de huid te extraheren.

Fietsjerseys zijn vooral nuttig voor:

Terugzakken zijn voor uw vele belangrijke bezittingen.

Hoge halslijnen zijn er om u te beschermen tegen ongerechtvaardigde blootstelling aan zonlicht.

De voorste rits helpt je de trui opent of sluit zo hoog of zo laag als je wilt, afhankelijk van de temperatuur.

De meeste in het algemeen functioneren fietstruien kort of lange mouwen (voor fietsen met koud weer). Desalniettemin kun je voor bijzonder warm weer een T-shirt krijgen zonder mouwen. Houd rekening met de verschillende stijlen van Jersey-stoffen, variërend van ultralicht tot dicht, winddicht en waterdicht. Als je op zoek bent naar een wereldwijd type trui, zoek je om te beginnen een middelgrote wegen met korte mouwen.

Alanic Worldwide · Wat zijn de must-have fietskleding die u zo snel mogelijk in moet investeren?
Basislaag
Waarom vereisen je nu iets onder je fietstrui als het al afstotend vocht is?

Het punt is dat gelaagdheid net zo nodig is. Je trui is slechts een onderdeel van een drielaags systeem, en je krijgt ook een basislaag van de linkerhuid naast een jas.

Dit is wat de basislaag doet:

Het duwt het zweet van je huid naar de trui (wat fantastisch is in de zomer), evenals de isolatie wanneer het kuiter is.

Zowel ondernemers als verkopers Als u fietskleding in uw winkels wilt integreren, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van een van de bekende producenten van fietskleding in de industrie, evenals een verzoek om een ​​citaat.

Tags:
fietsende kleding groothandel
fabrikanten van fietskleding
fietskleding groothandel
fietskleding groothandel

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *