Uncategorized

4 fantastische kledingcombinaties voor alle man deze winter

4 fantastische kledingcombinaties voor alle man deze winter
09/12/2017, gepubliceerd door Alanic Global
De exact dezelfde oude kledingcombinaties zijn om twee redenen gedateerd- één, ze zijn saai. Twee, ze zijn saai. Deze combinaties zijn snel eroderen om de methode te bieden aan nieuwe kleding juxtapositie, wat een goed representatie is van formeel voldoet aan streetwear.
Je kunt gaan met een paar van de nieuwste combinaties voor het seizoen van de winter, die zeker alle aandacht waard zijn. Om de vreugdevolle geesten bij te houden, doorcheckt.
Combo 1: hoodie en overjas
De ene is een onderhoudsarme stuk, terwijl de andere een perfect voorbeeld is van een stuk herenkledingstuk; De combinatie van een hoodie en een overjas is flexibel voldoende om u de hele week te krijgen zonder de normen voor kleding te verstoren. Een gestructureerde overjas is een esthetisch vriendelijk product dat de look moeiteloos accentueert. De hoodie wordt begrepen vanwege zijn comfort en biedt mogelijkheden die het seizoen verder aanvullen. Om de perfecte combinatie te krijgen, kies je een hoodie in een fundamentele schaduw van zwart of grijs, evenals het koppelen met een paar wijze broeken, een paar witte Plimsolls evenals een, slanke van de vorm van een enkel borsten raak de juiste plek.

Combo 2: Fit en trainers
Deze combinatie was onmogelijk om zelfs maar één keer te geloven, maar dat geldde ook voor smeltende zonne -doppen. Op voorwaarde dat de wereld beschikbaar is voor veranderingen, met name in de mode -arena, is dit een welkome combinatie. Net zo simpel als het klinkt, is het niet eenvoudig om een ​​pasvorm samen te stellen als een paar fitnessinstructeurs. Er is een precisie voor nodig om te begrijpen, evenals een middengrond om elkaar te ontmoeten. Terwijl je pasvorm een ​​fervent weerspiegeling is van traditionele dressing, benadrukken fitnessinstructeurs de ontspannen kant. Dus wissel je Oxford -shirt voor een T -shirts en kies voor slank maatwerk om een ​​perfect eindresultaat te krijgen. Herengroothandel distributeurs hebben een voorraad met de allerbeste pasvormen en T -shirts die door de retailers kunnen worden gekocht.
Combo 3: Turtleneck evenals jeans
De meest onvoorziene comeback is misschien gemaakt door de coltrui. Ze tonen het allerbeste van de jaren zeventig en typen een belangrijk onderdeel van mode uit het tijdperk. Het leven zonder hen is nu echter bijna onvoorstelbaar. Ze zijn het perfecte product dat te binnen schiet als je belangrijkste motief is om een ​​routinematige jeans op te hangen. Het is een lastig ensemble want één misstap kan de hele kleding verpesten zonder dat je het zich zelfs realiseert. Stress op het deel waar je denim een ​​slanke vorm is om te voorkomen dat de vader-vibes worden geleverd. Ook heeft een subtiele tint van het coltrui de voorkeur dan opendrenkingsverblijf heldere heldere kleuren. Voeg stijlvolle jassen toe (lees zowel bommenwerpers als veldjassen) om op te vallen en totaal het uiterlijk met onmiskenbare panache.

Combo 4: denim en overjas
Toen sommigen verklaarden dat overjassen niet voor mannen waren, beledigden ze niet alleen de flexibele mogelijkheden van de jas, maar maakten het ook zeker dat deze stukken voor altijd een locatie in onze garderobe ontdekten. Hoewel de primaire functie van een overjas is om als een laag te fungeren, is het vrij moeilijk om het stijlquotiënt te negeren dat ze in ruimstraal straalt. De combinatie met een paar denim en overjas is enigszins verbluffend en dient de functie van een slimme casual aantrekkingskracht. Kies niet voor figuurbekledingsjassen, want dat kan het onderste gedeelte tegengaan (om deze look goed te krijgen, moet u slanke van jeans dragen). Draag ook in donkere kleuren, want dat zal de perfecte illusie voor je status opleveren en veel toevoegen dan alleen sex -appeal.
Probeer deze winter dus de allerbeste kledingcombinaties om op te vallen in de menigte met onmiskenbare bravura. Gebruik al deze informatie verstandig! Prominente groothandelsleveranciers hebben het allerbeste van de kleding die in hun voorraad wordt weergegeven die door de retailers in bulk kunnen worden gekocht. Als u zich vandaag op internet registreert, wordt enorme kortingen beveiligd.
Tags:
MENS GARDEN Leveranciers
Herengroothandel distributeurs
Groothandel Guy Clothing
Groothandelsleveranciers

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *